Pyssel - hemma, Semester, Vardagsliv

Man har ingen vana

Velar fram och tillbaka

Det är några år sedan man var utomlands så man har ingen vana av det längre. Innan pandemin och när mamma var frisk så åkte vi varje år till Cypern, men det är ju ett tag sedan nu. Och nu är det inte långt kvar – dagar – tills Christer och jag åker. Just till Cypern också, men inte till Larnaca där mamma och jag åkte utan till Limassol. Och vi ska testa på al-inclusive för första gången.

Man har ingen vana

När mamma och jag åkte så var väskan packad långt i förväg och vi planerade fram och tillbaka. Visst hade vi jämt med oss för mycket kläder, men kul hade vi.

Man har ingen vana

Tre dagar kvar tills vi åker och jag har fortfarande inte packat ! Helt otroligt. Måndagen och tisdagen har jag plockat undan här hemma, städat lite och kollat blommor. Husvakt har vi ju så det är inga problem. Men man vill ‘ändå kolla. I går började jag titta på vad jag ska ha med mig och jag visste inte var jag skulle börja. Man har ingen vana och det första och enklaste var badkläder. Men sen då ? Vad behöver man, kommer jag använda det här….. ? Ja, fortsättning följer idag.

Rensa växthuset

I växthuset finns det fortfarande tomater att plocka och jag gick in där igår eftermiddag och klippte bort en himla massa grenar på tomatplantorna så tomaterna mognar till. Det blev en hel skål med tomater också som jag tog in.

I dag ska jag åka och fixa mina naglar så dom är “nya” och fräscha innan vi åker. Jag är ju van att gå till vissa tjejer. på salongen som vet vad jag vill ha och tycker om. Men just idag är ingen utav dom där Men det kommer bli bra ändå. Sen blir det hem och duscha hundar och fortsätta kolla på kläder och skor. Det går så fort helt plötsligt. Dessutom ska jag jobba på fredag på Kistamässan och det vill jag faktiskt för dä kan man tänka på något annat en stund.