Kistamässan, Vardagsliv

Skönt att tänka på nått annat

Nu är det sååååå nära

Fredag och jag har jobbat på Kistamässan i garderoben med att hänga in jackor och väskor på mässan. Den var igår också men då jobbade inte jag. Så när jag kom idag fick jag fråga om lite information och läsa mig till det viktigaste så jag hade lite “kött på benen”. För när man står i garderoben får man en massa frågor om allt mellan himmel och jord. Och det var skönt att tänka på nått annat än resan en dag som just nu är väldigt nära.

Skönt att tänka på nått annat

Jag vaknade i morse innan klockan skulle ringa pga av att jag inte “hittade” Lillan ! Hon ligger varje natt i vår säng och intill mig under täcket och när jag inte hittade henne så fick jag panik. Men vi lämnade ju henne och Robbi hemma hos svärföräldrarna igår. Och eftersom jag ändå var vaken var det bara att gå upp.

Skönt att tänka på nått annat

Eftersom jag var uppe tidigt så åkte jag också tidigt till jobbet och kunde gå runt och kolla lite vad som skulle finnas på mässan. Lika bra att passa på innan alla kom.

Skönt att tänka på nått annat

Dagen tickade på och vi hjälpte alla som kom till oss som vanligt. Viss tid var det ganska lugnt och jag roade mig lite tillsammans med dom andra jag jobbade med med lite filter på Snapchat.

Skönt att tänka på nått annat

En liten vintage bild blev det bland annat.

Sen var det tävling i make up och Johanna Lind Bagge var konferencier

Jag hann tyvärr inte ta kort på när dom tävlande var färdiga men dom var grymt duktiga

Laura och jag ställde oss framför the “photo Booth” och tog lite knäppa kort, men det kom inte fram något när vi var klara. Jaha, pappret slut tänkte vi och gick därifrån. Men på eftermiddagen kom det fram en tjej som var ansvarig för den och ställde sig framför Laura och bad henne göra sin översta grimas för att se om det var hon. Och så fick vi våra kort. Ha ha !

Är vi klara nu ?

När jag  åkte från jobbet handlade jag lite på vägen hem. Sen gick vi in till grannen och fick en god räkmacka och pratade lite. Nathis kom hem och vi gick in och packade våra väskor. Som jag nu hoppas är klara.