Semester, Vardagsliv

Tillbaka till kylan

Vi hade hellre varit kvar i värmen

En vecka på Cypern är över och vi ät tillbaka till kylan. Det var ingen härlig upplevelse att kliva ut i kylan då vi åkte ifrån 32 grader när vi satte oss i bussen vid hotellet klockan nio på kvällen, Och klev ut till 7 grader klockan vid tre tiden imorse.

Tillbaka till kylan

Jag har försökt att uppdatera bloggen lite då och då och vi har haft jättebra wifi på hela hotellområdet. Men det var lite bökigt att skriva längre texter på mobilen och på plattan gick det inte att ladda upp bilder av nån anledning. Men jag har ingen superbra platta så det blir till att planera ett bättre inköp.

Jag har massor av bilder, men kan väl vara lite ego och sätta in några på mig själv då det inte hör till vanligheten.

Tillbaka till kylan

Det var en del som frågade om jag var med på pool gymnastiken som var på dagarna. Första dagen ville jag se vad det var, men sen var jag med och Christer har tom filmat. Och han tog också detta kort då jag var med. Inte den bästa fotografen, men nu har jag i alla fall ett bevis, Ha ha !

Tillbaka till kylan

Poolen som var över 600 kvm stor fick många dopp från morgon till kväll. Men det var väl inte så konstigt då vi hade mellan 32 – 35 grader hela veckan. Och den varmaste dagen var i går lördag när vi skull åka hem.

Tillbaka till kylan

Självklart så var Christer också nere i poolen. Han bräde sig första dagen så han hade pä sig skjorta när han satt i den direkta solen.

Bara plus till det här hotellet

Tillbaka till kylan

Vi har i alla fall haft en jättehärlig vecka med underbar mat, drinkar och service. Vi skulle absolut kunna åka tillbaka till samma ställe. Visst tycker vi om barn, men att ta med spädbarn på sånna här resor är inget som vi riktigt förstår. Självklart får alla göra som dom vill. Men vi förstår det inte.

Både på resan ner till Cypern så hade vi barn runt oss som självklart inte tyckte om att sitta fastspända på planet. Och det förstår vi också. Men på hemresan satt vi tom med våra hörlurar på oss för att det skulle bli lite behagligare att flyga.

Sen var det så att vi hade bokat på ett hotell där man måste vara över 16 år för att få bo där och det tyckte vi var jätteskönt. Inga barn som hoppade hejvilt i poolen eller är griniga pga värmen eller något annat. Det kanske låter hårt, men om jag åker på semester och bara vill sola och bada så vill jag ha lite lugn och ro. Eller vi !

Tillbaka till verkligheten

När vi kom hem vid halv fem så gick vi och la oss för att vila en stund. Sen togs resväskorna hand om och dessutom huset. Var kommer dammet ifrån fast man inte är hemma. Men nu är det städat. Vi har också varit och hämtat Under som har tillbringat sin vecka hemma hos Michis och Daniel. Imorgon ska vi hämta Robbi och Lillan som har varit hos Christers föräldrar i Västerås.