Inlägg

Dax för ett nytt lås

Vi har pratat om att byta

Jag vet inte hur länge vi egentligen har pratat om att byta lås på vår dörr. Jag tror att vi har gjort det ända sen dom där låsen kom ut med koder eller tags. Men det har inte blivit av av någon anledning. Men nu när några utav våra grannar har bytt så har vi börjat prata om det igen. Och nu är det nog dax att ta tag i det.

Dax för ett nytt lås

Det finns så många olika lås där ute på marknaden och ett utav dom är eslutbleck. Det är ett lås som sitter i dörrkarmen och är ett ellås. Man kan öppna dörren på olika sätt om man vill och vad som är bäst just för den som har detta lås. Det beror ju på hur man vill göra, men man kan öppna med kod, tags, passerbricka eller dörrautomatik.

Dax för ett nytt lås

Sen kommer man till det där med vilket lps man ska välja. Hos Steplock finns det olika serier såsom preload-, silent- och secure serien. Vilken man ska välja beror lite på vilken dörr man har och vad man vill att låset ska skydda. Och vet du inte vilken som passar just för dig så är det enklast att kontakta dom för att få den hjälp man behöver. För sen ska man ha lite tillbehör till för att allt ska fungera och för att inte missa något kanske det är bra att ha en kontakt.

I Västers finns Steplock med både kontor, konstruktion, försäljning och distribution.  Men det finns också kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Trelleborg och Eskilstuna. Låsen ska skyddas mot inbrott och för att dom ska kunna användas dag ut och dag in utan att bli förstörda. Och dom är också konstruerade för att du ska kunna utrymma ditt hem ifall det behövs.