Vardagsliv

Vad du bär med dig i väskan beskriver vem du är

Visste du om att det du bär i din väska beskriver vem du är på pricken. Önskar du en fin väska så finns det fina väskor hos Trendhim som är en sida för män men det går lika bra för en kvinna att handla här.

Även det du inte vill att de ska se med dig kommer de att se igenom. Kollar man min väska vad jag alltid bär med mig är följande:

Protein bar om jag blir hungrig så ska jag kunna äta den

Handkräm eftersom jag tvättar händerna ofta behöver jag smörja in dem.

Nu har jag slutat bära med mig protein bar för jag såg till min fasa att de hade gjort mina favoritbars med mörk choklad. Jag har inte förstått varför tillverkar verkar tro att mörk choklad är vad folk gillar mest? Se er omkring vad säljs mest i en godisbutik mörk eller ljus choklad? Vad äter barnen mest mörk eller ljus choklad? Jag har ätit muffins med mörk choklad för de vägrar tillverka muffins med ljus choklad. Skulle alla bakelser och bars produceras med ljus choklad skulle folk äta dem oftare.

Tänk er kladdkaka med ljus choklad dvs vanlig mjölkchoklad. Daimtårta är gjort på ljus choklad och den säljs mer på caféer än allt annat som har mörkt choklad i sig. Nu kommer företag som bakar bakverk stjäla mina idéer.

Ovan väska har en mycket fin chokladfärg dessutom ljuschoklad det jag bara älskar. De finns massor av olika väskor för alla behov. De har även plånböcker och ryggväskor beroende på vad du söker. Denna sida har även mycket annat som smycken och slipsnålar för män som vill piffa upp sig.