Vardagsliv

Förlänga sommaren så gott det går

Vissa människor kan bada ute mitt i vintern och det så otroligt kallt ut.

Sedan länger de ut bilder på sociala medier för att visa alla att de minsann vågar ge sig ut när det snöar för att bada. Då krävs det också att vattnet man bada i ska vara så pass varmt att man inte fryser. Du kan ha en pool utomhus och se till att vattnet alltid är minst 28 grader. Vissa hotell har pool på taket och skriver ut i sina annonser att det är 23 grader i deras pool året runt. 23 grader kan kännas lite väl ljummet om det snöar därute. Så då ska det vara lite varmare för att man ska våga hoppa in i vattnet en kall vinterdag.

Glöm inte att har du pool så är det också väldigt viktigt med spolning brunn så att du håller vattnet också rent. Har du en brunn hemma så är även den viktig. All vatten från poolen går ju igenom brunnen. För man vill ju också kunna bada i en pool som faktiskt är rent så man inte känner sig smutsig eller luktar illa.

När du väl då ha en varm pool året runt då kan du verkligen koppla av och simma så du får vardaglig motion. Tänk på att sommaren i Sverige har börjat bli lika varmt som i medelhavet så då kanske du ska ha en pool som bara är 20 grader varm så att du får chansen att svalka av dig. För du ska vara kall när det är sommar och varm när det är vinter. Sedan när du har simmat och varit duktig kan du skämma bort dig med en god choklad från Marabou. Den som har gulpapper runt är godast och den finns att hitta i vissa välsorterade butiker. Den choklad som säljs mest är också mjölkchokladen som dessutom är godast av dem alla. Prova dem så får du se vilken du själv skulle gilla mest.