Kistamässan, Vardagsliv

Jag har påbörjat en utbildning

Ser verkligen fram emot detta

Läste du mitt inlägg imorse ? Annars kan du läsa det HÄR ! Där skrev jag att mina dagar denna vecka innebär någonting varje dag förutom på lördag. Men det hoppar säkert fram något helt plötsligt som vanligt. Och jag har påbörjat en utbildning idag som jag har velat gjort väldigt länge. Och det var jättekul.

Jag har påbörjad en utbildning

I eftermiddags åkte jag till Kistmässan och träffade både kollegor jag jobbat med på Kistamässan och också nya kollegor. Där var också Fabian som äger FRAM bemanning – tillsammans med hans bror Alexander. En härlig kille måste jag väl säga då han är yngre än mig. Ha ha !

Som ni kanske förstår på bilden så har jag påbörjat en utbildning i steg 1 av servering. Vi fick information och Fabian visade oss också hur man bär tallrikar, glas, hur man dukar och hur man serverar. Sen var det bara att åka hem och träna hemma. Och när det gäller att bära fram tomma glas känner jag mig säker. Om man nu får säga så. Kanske betyder otur, vad vet jag.

Sen var det då hur man bar tre tallrikar. Det gick bra. Och sen ska man duka av och lägga bestick på en tallrik, mat som blivit över skrapas över till en och så fortsätter man så runt och ska se till att man har åtta tallrikar med sig ut. Problemet började på en gång här hemma då jag har kastat dom där “vanliga” tallrikarna och jag har antingen större tallrikar. Eller så har jag tallrikar med en kant och dom går inte att stapla. Men jag gjorde mitt bästa så får vi se hur det går imorgon. För imorgon är det både träning och prov. Herregud ! Det vore så kul om det går bra så man kanske kan få jobba på julborden som snart sätter fart.