Inlägg

En modern klinik för skönhet

I dag är det inget konstigt

Om man tänker tillbaka några år sedan så pratade man inte högt om ifall man gjort någon operation. Operationer för att förbättra något var något som många tyckte var något tillgjort och “överdrivet”. Men i dag är det inget konstigt och man pratar öppet om det och gärna vad och hur mycket man gjort. Så varför inte besöka en modern klinik för skönhet du också om du har tänkt på det?!

En modern klinik för skönhet

Jag har alltid varit öppen om mina egna operationer som jag gjort. Jag har alltid tänkt att jag gjort dom för mig och ingen annan. Och tycker man inte om det så får det stå för den personen. I dag är skönhetsoperationer inget konstigt och i dag är det inte bara yngre som gör dom utan i alla åldrar. För nu finns det fler operationer som man kan göra. Hos ER Klinik finns det en hel del operationer att välja på – för hela kroppen.

En snygg byst är skönhet för mig

En modern klinik för skönhet

För många år sedan gjorde jag en bröstförstoring och det har jag aldrig ångrat. När man gått upp och ner i vikt och efter två barn satt inte min byst på det stället jag ville. Och för att slippa fylla bh’n och känna sig kvinnlig så gjorde jag slag i saken. Och man får ju göra en konsultation innan för att se vad som passar just för dig. Konsultationen är kostnadsfri och du är inte tvungen att göra operationen om du känner dig osäker efteråt eller behöver ha lite betänketid. Eller skjuta den lite längre framåt. Du kan alltid diskutera lösningar som är bra just för dig när du är där på besöket.

ER Klinik gör inte bara bröstförstoringar utan också olika plastikoperationer, olika lyft och andra skönhets operationer. Dom finns i Sollentuna och fina lokaler och modern utrustning.