FRAM bemanning, Vardagsliv

En flashback i Stadshagen

En dag på södra sidan

I dag har jag och Fredrik fortsatt vår jobb med att dela ut information till grossister inom el. Vi har idag varit på södra stan i Stockholm. Vi har varit i Nacka, Skärholmen, Årsta…. Ja, jag kommer faktiskt inte ihåg alla ställen vi varit på. Och det var tur att jag igår kväll gjorde kartor över vissa områden. Då slapp åka runt runt och istället ta ett område i taget. Och gps’en i mobilen fick ibland frispel och strejkade lite och körde runt oss på helt fel ställen. Och vid ett tillfälle fick den det, men då fick jag en Flashback i Stadshagen då vi fick vända bilen på Warfwinges väg där jag jobbat i 17 år på GB Glace AB innan dom ingick i Unilever.

En flashback i Stadshagen

När vi åkte förbi lokalen som GB Glace AB hade så fick jag lite rysningar. Jag mindes både när jag börjar i receptionen när jag tittade in i fönstret, hur jag också jobbade på personalavdelningen och bokade resor åt personalen, ekonomiavdelningen, köket och tekniska avdelningen. Och när jag fick sluta där då GB skulle ingå i Unilever flyttade dom kontoret och jag vet att ett gymnasium flyttade in. Det finns inte kvar nu och lokalen ser tom ut. Men då skylten hade suttit uppe väldigt länge så syntes den nu igen när gymnasiet tog ner sin.

Tog en liten paus

Jag vet inte varför det känns som om jag gjort en massa i veckan fast jag inte egentligen gjort det. Men när jag kom hem idag så ville jag bara koppla av ett tag och det har jag gjort. Kanske är det för att jag suttit i en bil i två dagar, vi har letat adresser, företag, bockat av och dessutom har jag gått serveringsutbildningen som jag har sett fram emot. Och ni som inte läste mitt inlägg igår så har jag nu diplom för första stegen i servering.