Vardagsliv

Återhämtning efter träning

I samarbete med GainomaxSE

Proteiner och byggstenar

Är du en träningsperson som brukar ta en BCAA dryck efteråt ? Du vill ha en återhämtning efter träning och köper en dryck med både koffein, elektrolyter och vitaminer. BCAA är en förkortning för branched-chain amigo acids och innehåller proteiner och byggstenar som tex Leucin, Valin och Isoleucin. Ord som jag aldrig har hört talas om kan jag berätta. Jag är ingen träningsperson, men jag kan ibland köpa mig en energidricka som vi normalt säger.

Återhämtning efter träning

Jag har nu fått möjligheten att få smaka på Gainomax BCAA + Rehydrate dryck som finns i tre smaker : Lemonade, Wild Raspberry och Green Apple. Jag har inte smakat någon utav dom tidigare och jag valde Green Apple när jag åkte och hämtade ut min produkt.

Man ska inte jämföra denna smak med någon ren äppelsmak, men ju mer jag smakade på den ju godare blev den faktiskt. Men jag vet inte om detta var min smak. Jag får testa dom andra smakerna också för att kunna jämföra.

Dryck med BCAA kan man drick både innan, under eller efter att du tränat. Då ökar du din proteinsyntes. Men du kan också dricka dom när du inte tränar.

#gainomax2022buzz #rehydriate #gainomax #buzzador