Vardagsliv

Att bry sig om sitt utseende är en hobby

Vissa människor har som hobby att helt enkelt se bra ut

Alla har vi olika hobbyn allt från att samla saker som att kanske vara en ridtjej och rida på hästar. Vissa människor har sitt utseende som hobby. Hela deras existens och liv kan kretsa kring deras utseende. Man har förut trott att bara osäkra människor är måna om sitt utseende. Nu har man kommit fram till att vissa människor inser att folk dömer dem till 90 % över hur de ser ut och 10 % på vad de säger.

Det handlar också om att vara välklädd tex om man ska på en arbetsintervju eller om man är säljare. Är du säljare så ska du inte se ut som en överklassmänniska för då är också risken stor att folk inte vågar köpa något av dig. Ser man för proper och rik ut tappar folk förtroende för dig bara för den sakens skull. Det gäller att vara väldigt lagom dvs bra utseende och normal välklädd dvs hel och ren.

Bli av med dubbelhakan (kalkonhals)

Ingen vill ha en kalkonhals eller hur? Det finns också effektiva metoder att bli av med fett under hakan dvs belkyra behandlingen heter det då. Vilket innebär att tar du bort fett under hakan och lyfter hakan så kommer du genast se ca 15-20 år yngre ut. Detta är också en merit om man vill göra ett gott intryck för folk frågar inte direkt hur gammal man är som de gjorde förut utan de tittar bara på ditt utseende och då är det bra om du kan föregå med gott exempel med ditt utseende.

Det är inte bara kvinnor som gör dessa behandlingar utan numera så är männen nästan värre när det kommer till att vilja se unga ut. Som tur är har även männen samma krav på sina utseende som kvinnorna har haft i flera hundra generationer tillbaka.

Denna metod är också permanent och man tar inte till kniven utan det är sprutor som eliminerar dessa fettceller under vår haka. Man blir superfin efteråt och dessutom kommer du man som kvinna se väldigt ung ut. Detta gör du också främst för din egen skull så att du själv kan trivas med dig själv. Visst är det kul att få komplimanger men de bästa komplimangerna kommer från en själv och inte från någon annan person. En person med gott självförtroende och självkänsla tar sig själv på allvar och struntar i resten. För det är den poäng du ger dig själv som betyder mest i slutändan inte det poäng andra tilldelar dig i form av komplimanger. Men visst är det alltid kul att få komplimanger men det är inte därför vi bryr oss om vårt yttre.