Vardagsliv

Det blev lite tatuerat

Provar en annan metod

För er som är vän med mig på Facebook så såg ni att jag skrev att jag skulle iväg på något på andra sidan stan. Jag skrev inte vad och här kan jag nu avslöja att det blev lite tatuerat. Och då menar jag inte på armar eller ben. Utan mina ögonbryn !

Det blev lite tatuerat

Jag gjorde tidigare en microblading som inte riktigt höll. Den försvann efter någon vecka och kan bero på lite oliks saker. Men efter att ha fått ett tips från Maria om en tjej som tatuerar ögonbrynen så måste ju självklart testa det istället.

Det blev lite tatuerat

Dom kommer ju kanske få skorpa och bli lite ljusare, men nu är dom bredare för ett bättre resultat.

Det blev lite tatuerat

Supermysig miljö och en härlig tjej i Gustavsberg !

Planering framåt

Denna vecka är det ingen mässa och därför inget jobb. Men jag har fått mitt schema inför nästa och inför nästkommande mässa så då kan man planera in annat dom andra dagarna. Om man nu måste göra saker varenda dag. Men nu vet jag i alla fall hur jag ska jobba i oktober och första helgen i november.