Trädgård, Vardagsliv

Överallt och ingenstans

En härlig dag

Tipp topp så känner jag mig nu. Äntligen! Det är så skönt att känna sig som folk igen. Så nu går huvudet på högvarv på allt jag vill göra. Men tro mig – jag stressar inte runt utan börjar med en sak i taget. Försöker i alla fall. Så imorse var jag överallt och ingenstans. Men så bestämde jag mig för att få njuta lite också och gick ut och satte mig i solen ett tag. Man måste ju ta till vara på det fina vädret så gott man kan.

Överallt och ingenstans

Och fint väder ska det tydligen bli till helgen också. Det kan man ju hoppas på i alla fall. Så efter att ha suttit ett tag såg jag alla dom där löven som låg och skräpade på gräsmattan. Krattan togs fram och löven las i rabatten på växterna som jag vill skydda lite extra till nästa år.

Överallt och ingenstans

En tallrik med lite flingor och banan har fått slinka ner nu när jag gick in en stund. En liten paus är man välförtjänt innan man fortsätter. Jag började ju igår kväll på övervåningen med att ta hand om alla kläder som ramlat ner på golvet efter att hyllan ramlat ner. Och det blev en hel del rensat också som kommer att lämnas in i stora lådan så att nån annan kan få användning av det.

Överallt

När väl garderoben är fixad med att hyllan kommit upp igen. Det är färdigrensat och klart så ska vi sätta fart med att slita ner dörrfoder och lister i allrummet. Sen ska väggarna och golvet målas och nya lister och foder upp. Det blir lite höstrenovering inomhus nu. Sen får vi se var vi fortsätter. Jag ska i alla fall fortsätta att rensa. Det är skönt att bli av med en massa saker som bara ligger och som ingen använder.