FRAM bemanning, Kistamässan, Vardagsliv

Comic con mässa

En mässa med full fart

I Kista har det varit tre dagars Comic Con mässa där jag har jobbat. Det är inte riktigt min värld. Men det är roligt att se alla som är utklädda och verkligen går in för det. På den här mässan kan man se barn utklädda till Mario, det är feer, spiderman. Ja, vilka karaktärer man än vill vara. Och det har vi fått se fredag, lördag och söndag.

Comic con mässa

Jag har agerat som entrévärd alla tre dagarna och har sett till att köerna rullar på inomhus, hjälpt besökarna med olika frågor och sett till att alla kommer ut som dom ska vid stängningen. Och det har varit full fart hela tiden.

Comic con mässa

Vi har haft personal både utomhus för att se till att besökarna ställt sig i rätt kö och att kön var ordnad så att alla kom in ordentligt, personal för att se till att köerna vid garderoben fungerade, personal i garderoben och personal lite här och där för att allt ska fungera.

Comic con mässa

Dessa karaktärer känner nog många igen i min ålder och jag kan säga att dom blev väldigt populära och många ville ta kort på dom.

Comic con mässa

Det var både “gulliga” och “läskiga” karaktärer som vandrade runt på mässan. Många barn blev glada och sprang runt bland alla och kunde int få nog. Men det var också många föräldrar som tyckte det var både kul att se och att klä ut sig.

Godis, läsk, korvar, popcorn och en massa annat fanns det också att handla och jag kom själv hem med sju stycken remmar för hundra kronor i olika smaker.

Det blev också tre smaker av nikotinfritt snus – energisnus !

Nu kör vi ny vecka

Efter att ha stått upp i tre dagar och haft otroligt roligt bland mina otroligt härliga kollegor så är man lite trött i ryggen. Och nu när jag inte har något jobb denna vecka kan jag ta det lite lugnt.