Vardagsliv

Besökare på mässan

Kändes lite konstigt

Även om jag, Michis och Mia igår var på Stockholmsmässan igår och inte Kistamässan så kändes det lite konstigt att vara besökare på mässan. Jag vet ju vilket jobb det är innan mässan öppnar och hur det jobbas och ser ut innan. Och jag såg till och med kaffevagnar, olivförsäljare och annat som brukar vara på Kistamässan. Det var lite kul.

Besökare på mässan

Michis och Mia jobbade lite på dan innan vi hade bestämt möte i Älvsjö. Jag satte mig på bussen mot Barkarby och när jag kom dit ändrades tiderna hela tiden på pendeln. Det slutade med att tre tåg var inställda och det sista jag åkte med var försenat pga personalbyte. Helt otroligt. Men jag kom till älvsjö till slut.

Besökare på mässan

Det var dessa pinglor som jag hade sällskap av

Mässan stängde klockan nio så vi hade god tid på oss. Det var en hel del människor överallt och vi startade på “vin-sidan” där vi fick vårt vinglas och biljetter som vi köpt i förväg. Man kunde även köpa fler på plats.

Besökare på mässan

Detta var inget vi smakade på, men kunde inte låta bli att ta kort på.

Besökare på mässan

Lite handlat blev det också. Mia köpte både det ena och andra och jag kom hem med lite kort, en ny ost som hette “snövit” som var gjord på komjölk och en bil rökt ål.

Det blev en sväng på “baksidan” också där det fanns choklad och en massa godsaker. Men dom var ganska dyra så det hoppade vi över. Vi tänkte också gå över till andra sidan mässan där det var om Hälsa. Men den stängde tydligen tidigare så den hann vi tyvärr inte med. Lite synd då jag kände en tjej som stod där i en utav montrarna. Men man kan ju inte hinna med allt.