Vardagsliv

Vad gör man en sån här dag?

Ingenting

Nyårsdsgen och söndag och vad gör man en sån här dag? Vi har inte gjort någonting. Och varför ska man det? Det är lika bra att passa på att ta det lugnt för imorgon är det måndag och ny vecka. Och nu när jul och nyår är över så får man sätta fart och göra dom där sakerna som man inte gjort. Vi har pratat länge och väl om vårt allrum på övervåningen och plockat bort möbler där så gott vi kan. Jag ska ta och tvätta väggar nu när lister och dörrfoder är borta.

Vad gör man en sån här dag?

Vår jul och nyår blev inte alls som vi tänkt, men vi har gjort det bästa av det så gott vi kunnat. Christer och jag har firat bägge dagarna själv med god mat och dryck och bara tagit det lugnt. Igår på. nyår sköts det en hel del raketer hos oss och jag är glad att ingen utav våra hundar reagerat. Och idag har vi fortsatt att titta på vår serie som vi börjat se på.

Vad gör man en sån här dag?

Har ni inte sett denna tycker jag ni ska göra det. Den har fem säsonger med tretton avsnitt på varje säsong och vi har nu sett klart två säsonger.

Nu vill jag ta bort det

Nu när julen och nyår är över så vill jag bara ta bort alla julsaker. Ljus i fönster kan man ju ha i nån annan form istället för ljusstakarna. Men jag ska försöka hålla ut denna vecka i alla fall. Vi har ju inte tagit fram så mycket i år, men det är alltid lite att plocka med. Och man hittar alltid någon när man är klar som man glömt. Men jag kan småfuska lite och börja ställa undan dom mindre tomtarna i alla fall. Jag får småpyssla lite med sådant då jag inte har något pass på Kistamässan förrän i slutet av januari.