FRAM bemanning, Kistamässan, Vardagsliv

Det har tagit några dagar

Ibland så måste man bara

Förra veckan var det första gången detta år som jag jobbade på Kistamässan. Det har ju inte varit någon mässa så det var kul att träffa kollegorna igen och jobba lite. Så det blev tre dagar med både utomhus jobb när inflytten av mässan gjordes. Men också inomhus jobb med två dagar i garderoben. Eftersom man inte var van att jobba så hade jag ont i fötterna och armarna efter att ha lyft så många väskor över disken och upp på hyllorna i garderoben. Sen skulle det bli en helg och ta det lugnt. Men det blev inte riktigt som jag eller kanske vi tänkt här hemma. Det var en del saker som hände som är privat och det har tagit några dagar att ta in allt. Känslorna har åkt upp och ner, men jag tror att jag är på väg upp igen. Jag hoppas i alla fall det.

Det har tagit några dagar

När jag jobbade förra veckan så startade jag ju på lastgården. Jag skulle stå ute hela dan. Så det var till att ta på sig ordentligt med kläder och ta med vantar så man inte frös.

Det har tagit några dagar

Det var ganska lugnt på dagen, men när kontorsfolket var klara på sitt jobb började dom komma till mässan och ville köra in på lastgården. Det blev lite kö stundtals, men vi tog en bil i taget och såg till att dom inte stod där för länge när dom lastade av bilarna.

Sen stod jag två dagar i garderoben och då det var kallt ute så hade också besökarna varma kläder som dom ville hänga in. Och det blev fullt när det gäller både kläder och väskor i två dagar.

Robin Bengtsson var och spelade och sjöng lite på minglet som var när själva mässan hade stängt.

Ny månad

I dag är det den första februari och Christer har åkt och jobbat. Jag sitter i morgonrock, har druckit mitt morgonkaffe och ska ta det lite lugnt nu på morgonen. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.