Pyssel - hemma, Vardagsliv

Det är bara att ta en bit i taget

Nu får det vara slutdeppat

Efter att ha haft ont på vissa ställen en vecka nu, inte kunnat gå ut på promenader som jag velat så får det vara nog nu. Det är bara att ta en bit i taget vad man orkar ta tag i både psykiskt och fysiskt. Inte för att jag visste var jag skulle börja, men efter att ha tittat mig runt omkring så bestämde jag mig för att börja med det som syns utåt sett. Så det fick bli trappräckena. Det var både skador efter möbler och en viss del nötta. Det var bara att sätta igång och göra rent först och främst och sen börja måla på.

Det är bara att ta en bit i taget

Inte det vackraste kortet, men är man hemma så behöver man väl inte vara i topptrim heller?!

Det är bara att ta en bit i taget

Det är bara att ta en bit i taget

Nu är i alla fall räckena målade två gånger och speciellt där det det var skadat. Nu är det bara att fortsätta med annat som vi ska fixa. Väggen bakom räckena ska också målas, men det är ett större projekt då den går upp i trappen och det är högt. Eftersom det det en sån där gammal tapet bakom så fastnar allt i den så det får bli lite dammsugning först. För att spackla hela denna vägg är ett för stort jobb. Sen ska vi måla golv och väggar och på övervåningen. Men vi tar en bit i taget och hippas att vi snart blir klara. Christer har lite mer jobb att ta hand om när det gäller väggarna. Han har googlat lite hur han ska göra.

Lördag

Idag lördag och solen skiner för fullt. Tänkte ta mig en promenad, men det är skithalt på gångvägarna ute och höll på att dratta på rumpan när jag var i affären. Så det får va idag. Tittar just nu på Börje Salming och matchen som är på tv just nu och sen ikväll blir det mello.