Vardagsliv

5 tips på vad du kan göra i sommar

Det är verkligen inte långt kvar till våren nu.

Detta ska verkligen i år firas med vänner och bekanta. Vi kommer då bjuda över alla till en härlig middag när det är som varmast i Sverige. Tänk er en svensk sommar med både pool och sol. Man kam då verkligen sola och dricka något kallt då och då. Vi som har lätt för att bli bruna ska ändå inte underskatta solfaktor på huden. Ingen vill bränna sig nu när den svenska sommaren har blivit mycket varmare.

Vi kommer då också försöka åka till något typ av sommarhus och då önskar vi så klart också kunna dricka bra vatten. Vill man ha bra vatten är det också bra att tänka på en avhärdningsfilter för att få så rent vatten som möjligt. Vi innehåller nämligen ca 60 % vatten. Vi behöver verkligen dricka mycket vatten detta är superviktigt för att vi inte ska bli uttorkade. Hur gör man då när man ska träffas massa personer och ha det roligt under sommaren?

Här kommer 5 bra tips på vad du kan göra i sommar med familjen:

  • Hyr en liten båt och åk ut i sjön för att fiska. Det är så mycket godare att äta färsk fisk man själv har fångat. En gång fångade vi en stor god gädda och hela familjen blev mätt på den.
  • Äk ut i skogen och tälta med hela familjen och glöm inte att ta med er toapapper om det skulle vara slut där man brukar kunna låna toaletter.
  • Besök ishotellet som ligger i Norrland Torne älv. där allt är gjort av is rakt igenom enligt dem som har besökt hotellet. Här kan du verkligen koppla av och jag vet ej ens om det smälter på sommaren. Själv har jag inte riktigt förstått hur detta hotell håller och hur de gör för att det inte ska försvinna. Tydligen första ishotellet som finns och den ligger verkligen norr upp för att det aldrig skulle fungera om den låg i södra delen.