Naglar, Vardagsliv

Helgerna går fort

Ny vecka och nya utmaningar

Så var det måndag igen då. Helgerna går fort och man hänger inte riktigt med ibland. Det är nog fler än jag som tycker så och det är inget som vi kan göra något åt. Jag pysslade och fixade lite här hemma med sådant som jag inte gjort under veckan då jag jobbat. Jag tycker det är ganska skönt att gå och småpyssla lite i lugn och ro. Vad sen Christer pysslar med under tiden spelar ingen roll. Vi är hemmapysslare bägge två och nu längtar vi efter lite värme så vi kan fortsätta ute.

Visst kan vi sätta på oss kläder och göra det vi vill, men det är inte samma sak. Dessutom låg det under helgen kvar så pass mycket snö kvar i trädgården och efter regn så blev det halt som bara den. En vurpa av dess like hann jag med också mitt i trädgården när jag var ute med hundarna.

Helgerna går fort

Vår söndag blev inte riktigt som vi bestämt. Det är tydligen våran lott här i livet för så fort vi bestämt något och planerat något är det något som händer, och det gjorde det även denna söndag. Jag försökte släppa det en stund och tog en dusch, slängde in våra kartonger i bilen, åkte och kastade dom och fortsatte min tur till Vällingby. Jag hade bokat en tid på Salong Shades för att fixa till mina naglar. Nina som brukar göra mina naglar och jag bestämde att vi kör lite enkelt denna gång och mer design nästa gång. Så det fick bli bling-bling naglar av dess like denna gång.

Helgerna går fort

Efter ett besök på Hemköp och jag kom hem så blev jag sugen på att baka. På morgon-nyheterna igår var Fredrik och bakade en apelsinkaka så det fick det bli för mig också. Att gnugga in zest från apelsiner var något nytt för mig så det kommer jag fortsätta att göra.

Helgerna går fort

Ska testa lite

I mitt förra inlägg skrev jag i slutet att jag brukar sitta och titta på händelser på Facebook. Man brukar få upp en del roliga saker där ibland och jag som tycker om att testa saker kommer att göra det med två saker. Det ena är med en tomat och tandkräm och det andra med ett blad och en potatis. Ni är säkert fler som har sett detta och kanske till och med testat själva. Eller vet att det funkar eller tvärtom – det funkar inte alls.

Helgerna går fort

Jag ska ta kort under vägen så får vi se vad som händer. Testa kommer jag göra i alla fall.

Vad händer i veckan ?

Eftersom jag inte ska jobba denna vecka så ska jag sätta mig ner och skriva en liten to-do lista på vad jag ska göra. Några saker vet jag redan och som är prio ett. Det är att ta hand om mina grönsaks-plantor som jag sått. Dom ser inte riktigt kloka ut och dom måste få lite ompyssling. Jag ska tvätta av väggar på övervåningen så att vi kan börja måla, och nu när jag sitter och skriver så kommer jag på mer och mer saker. Ha ha ! En sak i taget.