Vardagsliv

Till Kista efter en frusen dag

Igår var det ingen lek

För en vecka sedan städade jag altanen och satt i solen i t-shirt och hade det skönt. Det kan man inte säga att man gjorde igår när snön vräkte ner hela dagen. Det var bara bita ihop och vara inne. Dom hade ju gett Stockholm en gul varning och sagt till “oss” att vara inne om man verkligen inte behövde gå ut. Så sagt och gjort-jag höll mig inne. Det var ganska skönt och det blev en hel del serier som snurrade på tv’n medans jag satt framför datorn. Idag är det annorunda då jag åkt till Kista efter en frusen dag. Det är ett stort företag som hyrt Kistamässan då dom har bolagsstämma.

Jag har åkt till Kista

Imorse när jag gick upp tidigt som vanligt tittade jag ut på bilen som har fick stå stilla igår. Den såg ut som en igloo så jag tog på mig Christers stora skidhandskar och gick ut och drog av det värsta. Satte i sladden till kupévärmaren så att bilen skulle  hinna tina tills jag skulle iväg. Det gjorde den faktiskt också.

Så nu sitter jag I service-center och finns behjälplig om det är någon som behöver hjälp med något. Jag tittade in i hallen också som är förberedd till alla som ska sitta där och lyssna.

Kista
Här kommer det strax vara fullt

Nu vill man bara att det ska bli varmt och att snön som kom igår ska försvinna igen. Så man kan få sätta fart med trädgården någongång och kunna vara ute mer.