Älvsjömässan, Kistamässan

Två mässor med jobb och nöje

Lika bra att passa på

I slutet av förra veckan och i helgen så har jag hunnit med både att jobba på Kistamässan och besökt Stockholmsmässan som besökare. Så det har blivit två mässor med jobb och nöje. Det är ju två helt olika mässor både när det gäller storlek och sen att den ena jobbade jag på och den andra var jag besökare. I torsdags jobbade jag i Service center på Kistamässan där jag hjälpte till på Husbils-mässan vid deras inflyttning. Det var ganska lugnt då det är en mindre mässa och det är inte så mycket som måste lastas in förutom alla husbilar och släp.

Eftersom Ericsson hade haft sin årsstämma med en massa fina blommor så tog jag hand om dom och satte dom i större vaser. Krukorna som dom var i skulle nämligen hämtas under dagen.

Två mässor med jobb och nöje

Stockholmsmässan som besökare

I fredags var jag ledig och då passade jag på att åka till Älvsjö. Min kusin som jag inte har träffat på väldigt länge skulle också dit och vi sammanstrålade på mässan på förmiddagen.

Två mässor med jobb och nöje

Två mässor med jobb och nöje

Jag kunde ha handlat hur mycket som helst, men jag gick mer runt för att få lite inspiration och sen ville jag titta på växthus. Jag fick med mig en choklad chili hem i alla fall. Ha ha! Växthus hittade jag inget bra, så får kolla runt på nätet istället. Det blev i alla fall en trevlig dag tillsammans med kusin och hennes man innan jag åkte hem.

Lördag och söndag spenderade jag sedan på Kistamässan igen där jag stod i garderoben. Det hängdes in mer kläder på lördagen än söndagen, men annars var det två väldigt lugna dagar. Eftersom jag jobbade hela helgen så tog jag det lite lugnare på måndagen-igår alltså. Jag var iväg en sväng och handlade, men annars blev det pyssel hemma och städade undan lite.

Ledig och snart påsk

Nu är det inte många dagar kvar till påsk och jag är ledig både denna vecka och nästa. I dag ska jag väl sätta mig ner och kolla vad vi kan äta för gott till påsk även om det bara är Christer och jag. Lite gott måste man få unna sig ibland, och Christer är ju ledig i fyra dagar precis som dom flesta.