Naglar, Vardagsliv

Är våren på väg nu tro

Nu hoppas man på lite mer värme

Metrologerna tror att vi kommer att få en varm sommar som vi hade 2018. Jag brukar inte komma ihåg hur varmt vi haft på sommaren, men just 2018 kommer jag ihåg. Det var den sommaren som vi inte kunde sätta upp vår pool då vi skulle få fiber indraget i huset, och precis där dom skulle gräva ner det står vår pool. Självklart var det då den varmaste sommaren på länge och vi kunde inte hoppa i poolen. Så fortsätter dom och säger att det kommer bli en varm sommar så åker poolen upp tidigt.

Jag har varit hemma nu i två veckor då det inte varit någon mässa och jag hade en hel del planer på vad jag skulle hinna. Vissa har blivit av, men vissa inte och det blir så ibland. Det har varit lite up’s and down’s, men det är bara att ta en dag i taget och göra det man kan.

När det var som mest down så hade jag en tid på Salong Shades i Vällingby för att fixa till mina naglar. Den dagen blev räddad på grund av det. Nina som gör mina naglar gjorde ett superjobb som vanligt och jag fick lite vårnaglar.

Nu blir det jobba i veckan

Igår lördag skjutsade jag Christer till t-banan då han skulle möta upp Pierre i stan. Dom skulle gå och titta på John Wick-chapter 4 som var tre timmar lång och sen äta efteråt. Jag passade på att ta ner våra segeldukar vi har under taket på altanen. Under vintern så blir dom smutsiga och fläckiga så dom fick tvättas i lite klorin för att bli extra vita och fina igen. Sen gäller det att vara snabb för direkt när dom kommer ut ut maskinen måste dom hängas upp för att inte dra ihop sig.

Staketet blev också rengjort på utsidan. Idag blir det insidan och sen ska det raspas lite för i år måste det målas på och det måste göras innan det börjar blomma i rabatten.

Imorgon är det måndag och jag ska åka och jobba. Det är mässa tisdag till torsdag så imorgon ska jag jobba några timmar på lastgården vid inflytten av mässan.