Vardagsliv

Bubbel på en torsdag

27 årig bröllopsdag

Åren går och i torsdags hade vi vår 27 åriga bröllopsdag och vad är bättre då än att få bubbel på en torsdag. Lite gott till och så hade vi firat vår dag. Det är ju inte så att det var något jubileum precis, men ändå lite kul att fira på något sätt. För skojs skull brukar jag titta vad dom namngett dom olika bröllopsdagarna och när det är 27 år så kallas den för Balsabröllop. Inte en aning om vad det betyder.

Bubbel

Hallon man kan köpa i butikerna brukar inte smaka så mycket, men på hemvägen från mässan så stannade jag till vid Ica Maxi och köpte ett paket ändå.  Jag ville skoja till bubblet lite. Dessa hallon var supergoda; stora och smakade massor av hallon. Så när jag åkte hem igår från mässan gick jag in och köpte ett paket till.

Det blev inte bara bubbel

Till bubblet hade jag köpt lite småplock som melon, vindruvor och lite annat, men jag fick också en liten överraskning av mannen. En bukett med härliga blommor som åkte ner i en vas.

bubbel

En lugn mässa

Jag har i två dagar jobbat på Kistamässan. Det var en mässa som kallades “Dev-Sum”, eller man kan säga att det var en konferens. För det var ingen “vanlig” mässa med en massa montrar utan seminarium i olika rum. Eftersom det har varit fint väder så har man inte på sig en massa varma ytterkläder utan lättare jackor. Så vi som stod i garderoben hade det ganska lugnt. I alla fall på torsdagen då det var den första dagen, medans fredagen var lite mer att göra då alla kom med sina väskor efter att ha checkat ut från hotellen.

Många gick i sommarkläder och en utav besökarna hade speciella skor både torsdag och fredag. På fredagen gick Elisabeth och jag och frågade om vi kunde få ta kort på hennes skor. Dom var köpta i Japan och det kan man nästan förstå när man ser dom. Jag tror hon var ett fan av Star Wars.