Naglar, Vardagsliv

Nya sommarnaglar

Underbart väder

Några härliga sommardagar och jag har som vanligt kan man säga njutit av sol och bad i poolen. Vattnet har blivit uppvärmt av solen mycket snabbare i år än tidigare. Jag har också varit och fixat till mina naglar och fått nya sommarnaglar. Härligt med lite färg och lite rolig design av Nina som alltid hittar på nått kul.

sommarnaglar

Just nu sitter jag denna lördagsmorgon färdig för att åka till Kistamässan där den sista mässan är för i sommar. Jag har jobbat två dagar på lastgården när alla utställare kommit för att packa in allt dom ska ha i sina montrar. Denna mässa heter “Made in Asia” och det är allt från mjukisdjur, tröjor, en massa och då menar jag en massa olika figurer av olika slag. Det kommer också att vara asiatisk mat av alla de slag så det kommer nog lukta väldigt gott nu i helgen. För min del kommer jag stå i garderoben, men det kommer nog vara ganska lugnt då det är fint väder och alla är lättklädda. Men det kommer att bli kul som vanligt. Är ni intresserade av detta så tycker jag ni ska ta er ett besök.

Lite färg och design på mina sommarnaglar

sommarnaglar

Vem tycker inte om färg? Jag tycker att det är kul och ser till att byta varje gång när jag är på salongen jag går på. Det kommer ut nya färger lite då och då. Dessutom så gör jag mina naglar hos en tjej som tycker det är kul att designa naglar. Hon brukar också titta på vad som läggs ut på sociala medier så då får hon gärna prova på mig. Lite streck och annat gör att naglarna blir lite mer “roliga” istället för bara en färg. Visst har jag det också emellanåt, men ibland måste man piffa till dom lite.