Vardagsliv

Vilken tid

Efter en trevlig midsommar

Jag tycker att det alltid är likadant varje sommar. Det spelar ingen roll vilken tid man lägger ner. Man vill göra så mycket och man planerar en hel del. Sen kommer midsommar och då ska det också planeras. När väl midsommar är över så börjar sommaren. Eller rättare sagt sommarlov och avkoppling. Nu är midsommar över och nu kan man ta det lite lugnt.

Vilken tid det tar

Jag startade denna vecka efter midsommar med att börja rensa mitt bibliotek med kort jag tagit. Dom ligger i google foto och jag har nu gjort olika album så jag hittar lättare. Dessutom har det varit rätt kul att hitta en massa kort man glömt bort. Självklart blev det en hel del i papperskorgen också som man inte riktigt förstår varför man tagit. Eller vad dom föreställer. Så jag satt hela dagen och fixade till det och borde bli klar idag.

vilken tid

Ett litet axplock vad som hänt sedan sist. Den sista mässan på Kista handlade om “made in asia” och var jättekul att avsluta med. Utställare och besökare var glada och nöjda och vi likaså.    vilken tid

Sen har vi haft en liten träff på FRAM bemannings nya kontor vid Odenplan där det bjöds på bubbel och skaldjur.  vilken tid

Den sista bilden är från midsommar med något jag testade efter att ha hittat på Facebook.

Nu kör vi sommar

Christer är iväg och jobbar och jobbar bara denna vecka innan han har semester. Sen blir det tre veckor med egentligen inte så mycket planerat. Det beror mest på att vi har haft en massa privata saker att ta hand om som gått lite upp och ner. Vi behöver nog lite avkoppling efter det. Vi har också saker som vi pratat att ta hand om här hemma så då kan vi försöka att se till att det blir av också. Dessutom har jag mitt växthus där det växer för fullt av både tomater, gurka, squash och lite annat smått och gått.

Nu när vissa privata saker är avklarade känns det mycket bättre. Jag tycker inte om att ha en massa skitsnack bakom min rygg och inte veta vad andra i närheten tycker. Nu har jag fått det bekräftat och det känns underbart. Nu ser jag bara framåt.