Pyssel

Betong målning

Jag tycker om vita målade betongsaker

Två dagars regn och har varit inomhus och gjort nytta. Jag ville bli klar med allt jag lagt åt sidan innan jag satte mig och gjorde lite betong målning. Jag har haft en del som legat och som jag inte har tagit tag i. Vissa är snygga utan att måla men jag satte mig ner och målade dom vita. Vissa med lite gråa detaljer men vissa helvita. Dom kanske blir målade i andra färger senare. Vem vet.

Ska göra lite mer betong saker

Nu när mina betong saker är torra har jag tagit lite kort på dom som är klara. Bordet i mitt arbetsrum/hobbyrum är förberett så jag kan göra lite mer i betong. Jag har lite finbetong kvar som jag ska blanda och hälla i mina former jag har. Jag har en hel del former som jag inte gjort på länge som jag vill göra av. Vad jag ska göra av dom sen när dom är klara är en bra fråga. En del kan man ge bort ifall man ska någonstans. Som en liten present.

Här kommer några utav mina betong saker som jag målat

betong

Detta är min senaste form som jag har provat. Den gick sönder lite i vingen som jag var tvungen att limma. Har nu fått en massa tips på hur jag ska göra för att den inte ska gå sönder igen. Så nu ska jag prova att gjuta den igen och se om jag lyckas nästa gång.

betong

Dessa mopsar har jag gjort en egen form av ett original. Jag ville testa om jag klarade av det och jag hoppas att formen håller för många fler. Målade som ni ser en vit och en svart som får stå bredvid varandra.

betong

Denna lilla dam tyckte jag var lite rolig så köpte formen för att se hur den såg ut i verkligheten.

betong

Denna mask är inte så stor som den ser ut. Provade att spraya den så den ser ut som sten och ställde den på vår trapp utanför dörren.

Dessa skor kan man måla i en massa olika färger, men då jag inte visste hur jag skulle göra fick dom bli vita, men gråa möss i.

Passade på att måla dessa tomtar också när jag ändå hade gjort dom tidigare. Den vänstra ramlade och tappade en liten tipp av mössan, men det blir fler.