Trädgård, Vardagsliv

Tillbaka till rutiner

Det är skönt att gå upp tidigt

Så var man tillbaka till rutiner som man brukar ha. Christer har börjat jobba igen så inga sovmornar här inte. Inte för att vi hade det när Christer hade semester, men vi behövde inte rusa upp klockan halv sex. Även om inte jag jobbar så går jag upp senast halv sex. Christer släpper ut hundarna i trädgården medans jag gör deras mat. Sen är det en kaffe på altan och Christer tar en kaffe eller en kopp te innan han åker. Jag tycker att det är jätteskönt att gå upp tidigt och kunna sitta ner och ta det lugnt innan dagen sätter fart.

rutiner

Det finns en del blommor som inte blommat ut än i trädgården och det är bland annat mina solrosor. Dom är sena eller så sådde jag dom sent. Jag kommer inte ihåg. Jag har tre stycken krukor med solrosor i tre olika färger. En gul kort har slagit ut, men sen ska det komma en mörk lila och en annan färg.

Har än så länge bara morgon rutiner

Det är bara tisdag än så länge så jag har inte kommit igång med alla rutiner än. Förutom morgonrutinerna och hundarnas promenader. I går när det var måndag hade jag så många saker som jag ville göra nu när Christer börjat jobba, men det blev bara några stycken gjorda. Man kan ju inte göra allt på en gång. Mässan som jag jobbar på har inga evenemang förrän i början av september så nu ska jag passa på att göra en massa saker.

Det blev lite tomater och potatis som blev plockade och uppgrävda. Potatisen hade visst växt på sig mer än vad jag trott så jag får gräva upp den sista också så det inte blir bakpotatis.

I dag har jag däremot varit ute och handlat en del saker som jag haft på min lista. En sak var betong och då den vägde tjugo kilo så hade jag tur att det bara var att gå rakt fram till kassan. Sen blev det en del dricka köpt på både öob och Lidl då dom hade bra priser.