Naglar, Vardagsliv

Planera lite mer

Det finns lite på to-do just nu

I somras hade vi inte så mycket planerat utan var hemma, men nu gäller det att planera lite mer. Det är en del dagar nu framåt som gjort att jag varit tvungen att både skriva lappar och skriva i kalendern. Allt för att inte missa någonting. Både när det gäller tider, vad som ska göras och vad som ska handlas. Dom flesta saker är roliga, men vissa saker är också lite osäkra och gör att man inte riktigt hur man ska agera.

Nu gäller det att planera

Det kanske lät lite kryptiskt det jag skrev ovan. Det jag tänker på är så nytt så det får tiden utvisa sig och då jag inte vet hur det kommer att bli så väntar jag med att skriva nått om det. Än i alla fall.

Idag är det torsdag och den här veckan har gått väldigt fort. Det beror väl framförallt på att jag har haft saker att göra nästan varje dag. Då var det ganska skönt att sätta sig i en stol på salongen och fixa mina naglar. Jag hade på förmiddagen redan varit och gjort en massa ärenden och avslutade dagen med detta.

planera
“Butterflies”

Idag har det varit ganska lugnt då vårt fiber inte fungerade helt plötsligt. Det kom igång igen vid 13 och har fungerat sedan dess. Resten av dagen kommer att vara ganska lugn i jämför med imorgon. Medans fotbollen får visa sig på tv’n ska jag ha en mat och bakdag imorgon. För på lördag blir det konfirmation och jag hjälper till lite med mat och bak inför den.

Inte ett så roligt inlägg kanske, men ville visa att “jag lever”, men har inte hunnit vara varken här på bloggen eller på sociala medier så mycket. Men det kommer att lugna ner sig from söndag igen.