Trädgård, Vardagsliv

Mycke moppande

Magsjuka hundar med moppande

Den senaste veckan har det blivit mycke moppande här hemma. Det började med Robbie som helt plötsligt började rent ut sagt sprutlackera golvet med “vatten”. Jag särade på hundarna så dom fick sitta i varsitt rum med varsin vattenskål och vatten. Några dagar senare började Under och så hade vi två magsjuka hundar hemma.

Det var ett evigt moppande både på över- och undervåningen

Apoteket fick sig ett besök där jag köpte Canicur som killarna fick äta. Jag fortsatte mitt moppande både på undervåningen och där dom sover på övervåningen. Christer köpte mat som alla tre har fått äta som är bra för magen och också en stor spruta till var och en av killarna som innehåller nått som är bra för bakterierna i magen. För att prata skitsnack så går det åt rätt håll och jag trodde aldrig att jag skulle bli så glad över att få se en bajskorv som inte är vatten. Ha ha!

Det har varit två mässor

Sen jag skrev sist har jag hunnit med två mässor på Kistamässan. En som varit för optiker och allt som har att göra med ögonen och i onsdags-fredags har jag jobbat på Hud och Kosmetikmässan.

moppande

Vi som jobbar på Kistamässan håller nu tummarna för att vi får fortsätta att jobba där. Det bemanningsföretaget som vi jobbar för kommer inte längre bemanna mässan och vi har både mailat, pratat och träffat dom som kommer att ta över. Förhoppningsvis blir vi “pingade” på mässan då vi kan den, men också kunna jobba på andra ställen som till exempel Stockholmsmässan och andra ställen. Det återstår att se.

Snart ny vecka

Idag är det söndag och imorgon ny vecka. Jag har inget jobb i veckan och ska passa på att göra andra saker. Sen är jag uppbokad sex dar i rad from lördag.

moppande

Igår när det var fint väder passade jag på att göra lite trädgårdsarbete. Christer ska till Lövsta och kasta en massa trädgårdsavfall. Denna brudbuddelja planterade jag i somras och var då jätteliten. Den växte “lite” mer än vad jag ville så nu har jag flyttat den till staketet längst ner i trädgården istället. Den ska klippas ner till 60 cm i vår så lika bra att passa på att flytta den nu.

Hoppas ni får en härlig söndag i det fina vädret!