Vardagsliv

Hur gick det till?

Snacka om hjärnsläpp

Jag kan inte annat än att säga-hur gick det till? Antingen börjar man allvarligt bli gammal eller så fick jag totalt hjärnsläpp igår.

Hur gick det till?

Efter att ha jobbat ett tag igår skulle jag göra någonting på min mobil. Jag slog in koden och den blev spärrad! Hur gick det till? Hade jag kommit åt något? Jag har inte en aning. Så när jag igen kunde skriva in en ny kod så fick jag hjärnsläpp då det inte fungerade. Dessutom ville telefonen att jag skulle skriva in min kod innan jag kunde använda Face ID.

Det slutade med att min telefon blev låst och jag slutade inte förrän 22.30. Så typiskt. Jag fick vänta tills jag kom hem och kunde återställa mobilen via datorn. Och efter att molnet laddat ner mina appar och information under natten så kom jag in i mobilen. När jag sen skulle gå in och kolla apparna upptäckte jag att jag inte hade bankid eller andra viktiga saker aktiverade och lärde mig en ny sak. Man kan fixa det med pass eller det internationella id-kortet så man slipper åka till ett kontor.

Hur gick det till?

Kistamässan

Jag har jobbat tre dagar ute på lastgården då det har varit “inflytt” av en mässa som heter “Sign & Print Scandinavia” som har med tryck att göra. Stora maskiner står överallt har blivit levererade och installerade och idag har jag stått i garderoben. Det ska jag göra imorgon också innan det är “utflytt” av allt efter mässan på torsdag kväll.

Hur gick det till?

Även om mässan handlar om tryckeri, skrivare och folie så finns det montrar som piffar till sina montrar med lite andra saker.

Jag är uppbokad några veckor nu på mässan och det känns skönt. Vad som händer i november/december och framåt har jag inte en aning om så det blir till att planera nu för fullt. Det ordnar sig säkert, men som kontrollmänniska jag är så vill jag veta i förväg vad som händer.