Vardagsliv

Lite nytt och lite gammalt

Spännande på alla sätt

Sedan jag var här sist så har det blivit lite nytt och lite gammalt. Det har varit blandade känslor som både spännande och skrämmande och glädjetårar. Efter allt man kämpar med när det gäller nuet och när man försöker se framåt med planer så behövs det lite nytt.

En elbil är inte lite nytt

Det är faktiskt ganska stort! Vi har pratat ett tag om att skaffa elbil men har inte haft bråttom. Christer tycker det är kul att läsa tester och råd och åka runt och titta på bilar. Så det kan han ju göra när han känner för det. Han vet vad jag tycker om och inte så när det är dax så kan jag följa med och titta. Nu hittade han en bil som kan ha dragkula för det är något som vi vill ha till ett bra pris. Dessutom fick vi ett bra pris för vår bil på bilfirman så vi slog till.

lite nytt

För en vecka sedan hämtade vi hem vår nya bil och jag fick lära mig att köra elbil. Självklart är det som att köra vilken bil som helst, men det är också mycket man kan lära sig. Dessutom var man har bilen. Det var kul och nu känner jag mig hemma igen med den.

Jobb och gos

Det har varit några mässor nu som jag jobbat på. Det har blivit två och tre dagars jobb på Kistamässan i några veckor och har några veckor till inplanerat. Sen hoppas vi på att vi får jobb på den nya bemanningsfirman. Lite blandat och jobba på Kistamässan och Stockholmsmässan from årsskiftet.

Det har också blivit lite gos med en ny familjemedlem. Inte till detta hus. Ha ha ! En åtta veckors golden / pudel tjej.

lite nytt

Hur söt är man inte?! Hon blir inte stor då det är dvärgpudel i henne.