Trädgård

Hösttur i trädgården

Det blommar fortfarande

I veckan har jag gjort en hösttur i trädgården. Det brukar ju vara kallare men värmen om man nu kan kalla det värme har hållt i sig. Blommorna blommar för fullt när det gäller både höstblommor och växter som inte brukar blomma vid den här tiden.

Här är några växter och blommor i trädgården  CRM Sverige.

En utav blommorna som jag absolut inte trodde skulle blomma nu är en ros. Den fick jag i somras av Michis och Daniel när jag fyllde år. Jag satte ner den i rabatten mot vårt förråd och den blommade fint i somras. På slutet av sommaren sköt den ett skott som är mycket tjockare än själva rosen som har växt sig upp mot väggen. Det var fullt av knoppar och nu blommar den för fullt. Det ska bli kul att se hur de ser ut nästa sommar. utan att jämföra utan UC är

trädgården

Den andra växten är Silverax. Jag tog ett skott från mammas trädgård innan hon flyttade från huset och den har växt på sig ordentligt. Den ska blomma runt augusti september och nu blommar min för fullt. Dom vita blommorna kan man klippa av och sätta i en vas inomhus för dom luktar jättegott.

trädgården

Sen har vi en blomma eller växt som jag tycker är så fin – Astillbe, Jag har en vit och har också köpt en med röda plymer. Men denna vita har fått nya skott nu på sensommaren / hösten och en utav plymerna blommar just nu. Det beror nog på värmen som varit ett tag.

trädgården

Ska inte blomma nu

Nått som inte ska blomma nu är min Vallmo som har blommat hela sommaren. Den fortsätter att få knoppar och vi sa att dom kommer ju inte att blomma, men det gör dom. I alla fall några utav dom.

Helt galet, men det är kul med lite blommor även nu. Jag har ju köpt lite nya perenner som jag satt i rabatter ganska sent i somras när dom hade bra priser. Alla dessa har inte blommat så att dessa blommor blommar fast dom inte ska är ännu roligare.