Arbete, Vardagsliv

Börjar något gå sönder

Från det ena till det andra

Det är alltid så av någon anledning- börjar något gå sönder så fortsätter det. Så har det varit hemma hos oss nu. Vi har planerat att börja renovera lite på övervåningen i Nathalie’s rum som ska bli ett gästrum. Eller ett extrarum med en säng och lite mys. Det har vi fortfarande inte börjat med då annat kommit vägen.

Maskiner går sönder

Vi visste att vi skulle behöva byta ut vår värmepump innan det började bli kallt. Vår har i alla fall hållt i över 20 år så vi ska inte klaga. Nu finns det så många företag som håller på med dessa så jag är glad att Christer kontaktat företagen och jämfört.

SönderImorse var det frost i gräset och jag är glad att vi har ny värmepump installerad. Trots att dom fick karva lite i väggen då den är större än den vi hade tidigare.

Diskmaskinen var nästa projekt. Inget i-landsproblem men ändå. Tur i oturen så kan ju Christer vitvaror så det fick bli hans projekt det med. Både värmepump och diskmaskin låter inte så jobbigt men det måste ändå planeras med företag, hämtning, vara hemma vid installation och allt annat runt omkring.

I söndags var Christer i Västerås och när han var på väg hem och ringde för att tala om det så slocknade tv’n helt plötsligt. Vad är detta?! Men det är som sagts så-börjar något gå sönder.

Kan det lugna sig nu

Tisdag idag och jag jobbar på kistamässa. Jag har jobbat på lastgården och hjälpt till under inflyttning av nästa mässa igår och idag. Imorgon och på torsdag är det en mindre mässa som handlar om byggnadsställningar och säkerhet.

SönderJag har haft turen att det åtminstone har varit fint väder. Vantar och halsduk har dock behövts. Imorgon blir det inomhus och stå i garderoben.