Naglar, Trädgård, Vardagsliv

Nu är det dax

Tycker det är lite dåligt att inte höra av sig

Jag har inte skrivit sen sist men nu är det dax igen. Jag har inte jobbat nu på ett tag och har hunnit ta tag i lite saker. Både när det gäller mig privat och hemma. Det har varit ganska skönt även om man vill jobba och ha mer inkomst. Jag har också sökt en del jobb. Så att man känner sig lite mer säker och vet när man ska jobba. Det som jag tycker är lite tråkigt när det gäller arbetssökandet är att man inte hör ett enda ljud om man inte är intressant. När jag för typ hundra år sedan sökte jobb för första gången fick man i alla fall ett mail om att “dom” gått vidare i processen med andra eller liknande. Nu vet man ingenting.

Det var dax för nya naglar

I går var det dax att fixa till naglarna igen. Det är snart jul och då kommer det bli mycket färg så denna gång fick det bli ljust och vitt.

dax

 

För att det inte ska bli för många bilder så blir det istället en liten “sammanfattning” om vad jag bland annat gjort sedan sist.

 

dax

Jag skrev att jag inte har jobbat men jag har ändå varit på mässa. Comic Con firade tio år och hade mässan i år på Stockholmsmässan. Christer har inte varit på den så jag hade köpt biljetter till oss för jättelänge sedan. Jag blev faktiskt lite besviken. Den var mycket mer mysig och fler var utklädda när den var på Kista. Det är vad jag tycker så det kan självklart vara olika.

Vi brukar träffa Pierre och Anki lite då och då och gå ut och käka. Det har vi även gjort nu för några dagar sedan. God mat, några drinkar och trevligt sällskap.

Ifall några undrar varför jag tagit kort på en kruka med löv är för att jag har planterat “löklasagne” för första gången. Olika lager av lökar som ska komma upp i vår. Den krukan står nu i växthuset och får stå där några månader.

Sen har det också blivit en del provning av olika recept på mat. Dom som jag eller vi kanske jag ska säga tycker varit goda kommer ut här på bloggen.

Lite helgjobb

Som jag skrivit tidigare kommer bemanningsfirman jag jobbat för inte ha hand om Kistamässan from nästa år. Det kommer att vara ett annat företag och vi får se om vi kommer att få jobba som vi brukar. Det är ju inte mässor så jätteofta som man vill så därför söker jag under tiden jobb. Denna vecka blir det lite helgarbete för mig på Kistamässan; kvällsjobb på torsdag, dagjobb på fredag och nattjobb på lördag. Det är en fackmässa på lördag och söndag för dom som jobbar inom zoo-verksamheten.