Mat & bak, Naglar

Man lever för stunderna

Det händer inte mycket, men ändå mycket

Det är inte så mycket som händer just nu. Eller det kanske jag inte ska säga då här hemma händer det en hel del. Allrummet är ju klart. Nu är det bara lite småpyssel kvar där som blommor och lite mer mys där hundarna sover på nätterna. Så vår lista som vi har i köket börjar få en del avbockningar. Christer har en del på den listan också och han har också fixat dörrkarmen mot köket som både varit sliten, förstörd och ful. Så vi fortsätter med vår renovering här hemma. Nästa rum är Nathis gamla rum som ska bli ett extra rum / gästrum och ett rum man kan sitta i och mysa i om man vill vara ifred.

Man lever för stunderna

I förrgår var det alla hjärtans dag och jag tänkte att i år ska jag inte göra ett enda dugg när det gäller maten. Annars brukar jag förbereda förrätt, varmrätt, drink och kanske en efterrätt. Men inte i år inte. Så jag åkte iväg till Barkarby och handlade lite.

Något som passade bra till dagen var naglarna som jag hade gjort på Salong Shades i måndags.

Man lever för stunderna
Bilden är lånad av Salong Shades

På kvällen blev det ett glas bubbel, köpt smörgåstårta och en bricka med lite annat gott att sitta och snaska på.

Man lever för stunderna
Lite tända ljus och sött fixat tills Christer kommer hem

 

Man lever för stunderna
Köpt Ica Maxis hemgjorda smörgåstårta

 

Man lever för stunderna
Lite smått och gott

 

 

Vädret växlar mellan snö och idag regnar det. Man hoppas på att mycket av isen försvinner, men tyvärr ska det snöa igen på måndag. Det är nått som man får ta när det är februari. Men nu längtar jag verkligen efter våren så man kan vara ute mer.

Helg

I dag ska Christer iväg på röntgen för att kolla så allt fortfarande står bra till. Att inget förändrats. Och i helgen blir det både mello och fika. Men ckså lite mer renovering hemma emellanåt. På måndag ska vi iväg till Västerås då det är begravning för Christers pappa Sivert.