Mat & bak

Nu blir det sommarlov

Jag har jobbat så mycket jag kan och fått

Ni vet ju att jag jobbar på Kistamässan när det är mässor och nu är dom slut. Och det är sommaruppehåll. Så dom senaste veckorna har jag jobbat så mycket jag kunnat och fått för bemanningsföretaget som har hand om bemanningen på mässan. Nu får det bli till att pyssla i trädgården fina dagar och göra klart dom sakerna inomhus dom mindre fina dagarna.

Avslutar sista veckan med födelsedag

Då mitt så kallade sommarlov börjar dig måndag så avslutade jag förra veckan med min födelsedag. Då jag inte fyller något speciellt ville jag ändå fira den med lite god mat. Och något som jag inte gjort på länge är gräddtårta så det satte jag igång med.

Nu blir det sommarlov
Nu blir det sommarlov

Då det var jättefint väder blev det också grillning av både nötkött och kyckling.

Nu blir det sommarlov
Nu blir det sommarlov

Jag provade också att göra en egen barbeque sås som blev grymt god. Men också en mangosås som jag inte trodde va någonting för mig då jag egentligen inte tycker om mango. Men den var grym tillsammans med kyckling.

Nu blir det sommarlov
Nu blir det sommarlov

För att det inte ska bli för mycket matbilder så måste jag visa en bild på min jättevallmo som slog ut just på min födelsedag. Tvp blommor slog ut och det finns hur många knoppar som helst kvar som kommer att slå ut.

Nu blir det sommarlov
Nu blir det sommarlov

Vad händer idag?

Ja, jag kommer faktiskt försöka njuta lite av min första dag av sommarlov. Men ni känner ju mig. Jag kan inte sitta still hela tiden så det blir en del fix och don också. Plocka undan lite som inte blev undanplockat igår, tvätta lite… Ja, vi får se.