Man får ta små steg – babysteps

.Man får ta små steg – babysteps. Det är någonting som jag måste lära mig. Men det är inte lätt att lära en gammal hund sitta. Eller ?! Ha ha ! Jo då, det går allt. Och nu är det väl dax att jag lär mig.

Jag behöver inte göra allt på en gång. Eller ta för stora steg. Det är bara så.

I morse skrev jag ett inlägg om vår alla hjärtans dag och även att jag i natt legat och snurrat med många tankar. Och dom tankarna har snurrat på förmiddagen också.

Jag satt framför datorn en del och tittade runt på olika saker. Och vid ett tiden åkte jag iväg till affären och köpte lite creme fraîche som jag saknar till middagen.

Jag gick också in på Plantagen för att köpa lite fler såna där små fyrkantiga nerbrytningsbara krukor som jag ska så i. Dom höll på att sätta upp en massa orkidéer och hade ett pris på 129,. -25% och jag var bara tvungen att köpa en.

Plantagen

Jag har ju skött om mammas orkideer den senaste tiden och hon har alltid sparat sina när dom blommat ut. Mamma har berättat hur hon gör och jag har gjort efter dom instruktionerna så nu har. hon tre stycken orkidéer som har fått nya knoppar och kommer att blomma om.

Så nu har jag bestämt mig för att pyssla om denna när den har blommat ut och köpa några flera sen.

Babysteps

När jag var inne i affären träffade jag en bekant och vi stod och pratade lite. Mina snurriga tankar som jag haft kändes bättre då jag träffade någon som varit i min situation och det kändes skönt.

Nu ska jag sätta mig ner i morgon efter att jag varit och handlat och planera lite och söka efter lite information.

Så små babysteps framåt och jag tror att jag har en liten plan framför mig.

 

Lämna ett svar

Till startsidan