Fick bokleverans i kväll

Måndag och ny vecka. Vaknade till sol som höll sig halva dagen. Kallt och har blåst men jag har fixat inomhus med en massa småpyssel.

Men det roligaste var ikväll

Fick bokleverans i kväll

Fick ett sms i morse om att jag skulle få en bokleverans i kväll. Leveransen skulle komma mellan 18-22 och det är ju ingen fara då jag ändå är hemma.

När tiden började närma sig kom ett nytt sms och då kan man skriva in om man har någon kod på dörren eller hur man vill ha leveransen. Jag skrev in att det är ett hus och att chauffören inte behöver ringa på dörren. Allt för att slippa att hundarna börjar skälla. Ha ha !

bokleverans

Ellen Brink – “Brinken bakar” har släppt sin bok. Och när hon satte ut det på sina sociala medier så beställde jag direkt. Och jag var en utav dom som fick en bok signerad.

bokleverans

Nu har jag lite kvällslektyr. Och tittar jag inte i den i kväll så blir det i morgon för jag såg att det fanns mycket tips i den i början.

Måndag och pyssel

Jag har i dag hållt på med lite småpyssel – allt mellan himmel och jord.

Den första vita koppen är målad och jag har satt “kuddar” under den så det inte blir märken någonstans om man vill ha den på bordet. Den ska jag göra ett gäng utav, även om den var jättesvår att “förslösa”.

Jag har gjort betong och hällt i min ängel då jag har en bekant som vill köpa en utav mig. Jag gjorde ju en tidigare, och man måste göra ett “prov” först så man ser var problemen kan uppstå. Och jag har fått göra om två gånger nu och hoppas att jag har lyckats så jag vet hur jag ska göra. Sen ska den målas vit och flytta till Västerås.

I morgon

I morgon är det tisdag och jag ska fixa mina naglar. Vad jag ska ha för färg har jag inte en aning om som vanligt. Det enda jag har lärt mig när man är blek är att man inte ska ha några ljusa färger. Så det får bli nån färg som syns denna gång också.

Lämna ett svar

Till startsidan