Budapestrulle och belgiska våfflor

Budapestrulle och belgiska våfflor

Det började klarna upp på förmiddagen och jag och Christer gick ut och tittade hur vi skulle plantera mina klätterväxter som växt till sig ordentligt. Vi har ingenting i trädgården som dom kan klättra på och jag tyckte det var en bra idé att dom fick klättra upp för en utav stolparna på altanen.

Men problemet blir ju om man behöver måla eller fixa nått så vi behövde en annan lösning.

Innan vi åkte iväg till Blomsterlandet i Veddesta så gjorde jag en budapestrulle med choklad och jordgubbar i.

Budapestrulle

budapestrulle

När den var klar skar jag en en bit till mamma då vi skulle till henne först. Vi hjälpte henne med lite småsaker och åkte sen till Blomsterlandet och köpte en spaljé som kommer att sticka ut lite från stolpen. Då kommer vi åt stolpen om vi behöver och om den trivs så kan jag snirkla runt den på både fram och baksidan av spaljén. Jag tror det blir bra.

Belgiska våfflor

På hemvägen började det blåsa och regna så när vi kom hem tog vi fram det belgiska våffeljärnet och invigde det. Jag ville göra recept med vispad äggvita i som det ska vara så jag hittade ett recept på ica som jag gjorde efter.

belgiska våfflor

Nu sitter vi här och är mätta och tar det lugnt en stund. Ute har regnet börjat avta, men det får bli en dag inomhus idag och hoppas på bättre väder imorgon.

 

Lämna ett svar

Till startsidan