En liten lördagstripp till Barkarby

En liten lördagstripp till Barkarby

Vi gick och la oss relativt tidigt igår för att vara oss när det var fredag. Vet inte varför utan det blev bara så. Men ganska skönt då man vaknar tidigt.

Efter att ha tagit hand om hundarna gick jag ut på altanen och satte mig med min morgonkaffe. Det var 14.7 grader ut, men blåste lite. Men skönt i min lilla hörna där jag satt.

Christer kom ner till nyheterna kl 8 och var hungrig så han gjorde frukost till sig själv.

Sen blev det en liten lördagstripp till Barkarby

Ikea

Eftersom jag var uppe tidigt så gjorde jag också i ordning mig ganska tidigt och åkte iväg. Kom till Ikea 9.50 och det var redan folk utanför och väntade på att dom skulle öppna kl 10. Alla stod i små klungor med avstånd, men när dörrarna öppnades så bara rusade folk in. Tror dom inte att dom ska få komma in ?! Förstår inte varför man har så bråttom.

Eftersom jag inte har några måsten eller tider att passa idag passade jag på att strosa omkring på alla avdelningar och tittade runt. Annars brukar jag bara gå till just den avdelningen jag ska. Men varför inte passa på ?!

Varför jag åkt till Ikea idag var för att jag googlat fram ljus med batterier. Och Ikea hade ett 4-pack som jag ville ha.  Batterier köpte jag för säkerhets skull om vi inte hade tillräckligt många hemma.

Nu ska vi sätta på dom här kl 18 och så lyser dom i 6 timmar innan dom stängs av. Sen sätts dom på automatiskt 12 timmar senare.

Här finns ljusen om ni vill se !  Det står att dom ska fladdra, men det såg vi inte så mycket nu när vi provade. Det kanske syns ikväll när det är mörkt.

Jag har satt 2 i hallen :
En liten lördagstripp till Barkarby

Dom andra två har jag satt i mina ljusstakar som står i fönstret.

Lördagsbak

Ica fick sig ett besök också då jag blev sugen på att baka Camilla Hamid’s Skördekaka som dom visade på 4:an i morse. Så nu står ägg, smör och philiadelphia ost på bänken för att bli rumsvarmt och mjukt.

Medans det blir mjukt så ska jag småpyssla lite här hemma. Snabeldraken ska få jobba lite.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan