Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hit och dit

En sån dag

Det är faktiskt sol ute och klarblå himmel ! Det kanske blir en härlig höstdag och vi vaknade till +2 grader ute. Men Christer behövde inte skrapa rutorna som jag sett att många idag har gjort. Och nu på morgonen har jag sprungit hit och dit.

Hit och dit

I går kväll så var Christer och jag och hämtade fem stycken säckar med kläder som varit mammas. Jag har tagit hand om det jag vill ha, men idag har vi satt ut påsarna vid postlådan då det är klädinsamling idag hos oss. Varför inte ge bort kläderna till nån som behöver istället för att kasta.

hit och dit

Vaknade med energi som bara den. I går var det tvärtom. Så nu på morgonen har jag sprungit hit och dit, tömt en kartong som jag också tog hem igår. Jag har också provat dom byxor som jag tagit hand om från mamma och lite annat smått och gott.

Sitt ner !

Nu har jag satt mig ner för att ta hand om lite framför datorn innan jag fortsätter. Jag ska försöka få lite ordning på saker som jag vill ta hand om idag.  Lite samtal, plocka undan lite och sen får vi se både vad dagen kommer att erbjuda och vad jag kommer att göra.

Men jag lovar.…. jag tar det också lugnt emellanåt. Tom lite mycket. Ha ha !

Mat jag inte ätit på länge

Efter att jag opererade mig 2015 – gastric sleeve – så finns det vissa saker jag inte har ätit på länge. Ja, jag kan äta allt fast i mindre mängd. Men vissa saker som jag och många köper ute har varit lite svårt med.

Tex jag har inte ätit en Subway – macka sen jag opererade mig. Ja, det är väl inget som är ett måste att äta men vad jag kommer ihåg så var det gott. Ha ha !

Ett annat exempel är ett minne sen många år tillbaka när man var ute sent och festade. Och innan man åkte hem så gick man förbi korvmojen och köpte tex en tunnbrödsrulle. Det pratade Christer och jag om i helgen när vi var på Biltema och passade på och tog en korv.

Så igår när jag var i affären så köpte jag tunnbröd, korv, räksallad och potatis för att göra potatismos av. Så ikväll kommer jag göra en mindre variant till mig och Christer får fixa sin.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan