Det kan inte alltid bli som man tänkt

Det kan inte alltid bli som man tänkt. Och så blev det idag. Jag hade lagt fram en hög med papper och anteckningar som jag idag skulle ta hand om. Dom ligger kvar. Ha ha !

Jag fastnade vid olika saker på datorn och snurrade in där. Jag beställde tom nya selar till Robbi och Lillan då Lillans inte sitter så bra. Men det slutade med att jag beställde en till Under också. Så nu kommer dom ha likadana och i olika färger. Ska bli spännande att se när dom kommer.

Ikea

Jag tog en paus och gick ut i köket och skulle fixa lite och såg då flingpaketen som stod på diskbänken. Varför gör dom så stora kartonger ? Dom går ju inte in i skåpen. Inte våra i alla fall.

Jag satte mig och åkte till Ikea och det första jag fastnade för var att dom dragit fram en massa nya orkidéer. Och självklart kunde jag inte låta bli att köpa två stycken.

ikea

Den lila / vita hamnade i vardagsrummet och den vita i vrt sovrum.

Jag har ju tagit hand om mammas orkideer ett tag nu och tre stycken utav hennes har nu fått nya knoppar. Så nu ska jag lyckas med mina också så dom blommar om.

Jag hittade tre stycken bunkar som vi kan ha flingor i. Sen tog jag också en annan bunke där hårdbröd och  skorpor hamnade.

ikea

 

Nathis

Jag skulle möta upp Nathis i Hässelby strand efter hennes jobb – som jag skrev om i morse – men istället kom hon och Michal förbi. Nathis hade blivit hämtad av Michal och dom ville också hämta några filmer som dom ville se. Och det har vi ett gäng i en hylla.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan