Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Så blev det inte

Vi tar det en annan dag då

I morse skrev jag ett inlägg om att jag skulle ta dagen som den kom. Jag hade lite saker som jag ville göra, men kände att jag skulle göra det jag ville göra. Men så blev det inte. Men hälsa går före lathet. Det finns fler dagar.

Inte

Mamma har inte mått bra ett tag nu och när jag hör att hon säger att hon inte kan ställa in mjölken i kylskåpet så drar jag åt mina öron. Hon har väldigt lågt blodtryck och blir jätteyr så jag blir jätteorolig att hon ska ramla igen. Så jag ringde mammas sköterska och berättade hur hon mådde och hon ville träffa mamma idag. Så det blev en liten standby direkt efter min morgondusch.

Jag hade väldigt tur då sköterskan ringde ganska snart så jag åkte iväg och fixade lite hemma hos mamma tills hon kom. Blodtryck togs, såret las om och mamma hade videosamtal med läkaren. Tablett har tagits bort och tablett har lagts in och så lite annat som ska fixas också.

På hemvägen från mamma stannade jag till vid affären och handlade lite smått efter det som Christer och jag bestämt. Ikväll ska vi göra lite “matigare” våfflor så det blir lite spännande.

Var hemma en liten stund innan jag skjutsade Nathis till barnmorskan i Åkermyntan för nya p-piller och sen skjutsade jag henne hem till Michal igen. Hon sov här hemma i natt då dom har lite snurr på tråden lite då och då, men att jag skjutsade hem henne till Michal igen gjorde inget. Jag hade köpt några saker till mamma som hon behövde och jag glömde fiskgratängen i morse när jag åkte till mamma.

Hemma igen

Kom hem igen vid halv fem och då skulle hundarna ha mat. Och nu har jag satt mig ner äntligen och hällde faktiskt upp ett glas Rose.

inte

 

Lämna ett svar

Till startsidan