Jag har inte glömt bort er

Jag har inte glömt bort er…. det är bara lite mycket tankar som far runt i huvudet just nu.

Onsdag idag och på fredag är det min sista dag på jobbet.

Jag har varit i kontakt med säljare och kollegor dom senaste dagarna, och det är härligt att höra att man har varit uppskattad med det jag gjort under åren.

Men nu vänder jag bladet och får sätta nya mål.

Jul

Det som jag för en gångs skull kan göra i år är att planera och fixa lite inför jul utan att stressa. Kanske göra lite extra julfint hemma och göra dom sakerna som jag har velat göra tidigare men som inte blivit av. Hur sen julen kommer att se ut har jag inte en aning om.

Det har ju blivit så annorlunda i familjen och hur vi brukar fira jul förut bli nog inte likadant i år. Mamma har ju svårt att gå och kan inte ta sig någonstans just nu, Michaela är skild från Jonas och Nathalie har pojkvän. Men det får bli som det blir och så får man göra det bästa av allt. Allt ordnar sig.

Planer hemma

Christer och jag satt och pratade om det vi vill göra i huset nu under höst och vinter och jag ska sätta mig ner och skriva ner rum för rum. Vi har pratat om vissa saker flera gånger utan att något har hänt eller skjutits fram, men det kanske är läge nu ?!

Tisdag

Jag var och handlade åt mamma igår då det var tisdag och det har blivit en tradition. Jag hade varit duktig och skrivit ner en meny här hemma för veckan och handlade till mig själv också. Det som jag för första gången var med om var att jag fick ställa mig i kö för att komma in på Ica Maxi i Barkarby. Dom släppte in lite folk i taget. Men jag behövde inte stå så länge i kön.

På kvällen gjorde jag kassler till middag då jag skivade kassler och la tomat och ost mellan i en form. Jag blandade grädde med Max hamburgerdressing i en kastrull och värmde innan jag hällde på det på kasslern. Snabbt och enkelt och det blev gott

 

2 comments / Add your comment below

    1. Det är blandade känslor. Bara man får landa och sätta upp nya planer så kommer det kännas bättre. Tack för din omtanke

Lämna ett svar

Till startsidan