Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Känns uppå

Jag vet inte varför eller hur det har gått till

Som ni vet har det varit en hel del som hänt det sista året. Och när mamma somnade in trodde jag att det inte skulle funka någonstans. Men det har det gjort. Och jag tror att det beror på att jag fick ett fint avslut tillsammans med mamma och tillbringade hela dagen med henne. Och idag ät det första dagen som jag känner mig riktigt uppåt.

Visst har jag åkt fram och tillbaka till lägenheten och fixat, rensat, packat och plockat undan. Samtidigt som jag ska ta hand om mitt egna hem, hundar och söka arbete på det. Det har känts helt ok med alltihopa, men vissa dagar har man varit orolig för någonting då jag vet att jag inte “hunnit” söka så många jobb som jag måste för att få ersättning. Eller någonting annat som inte känts ok.

Men idag blev det uppåt

Jag har trott att även om det känts ok att det också varit det, men idag vaknade jag och jag kände en annan energi, pigg, men framför allt ingen oro ! Och det har märkts på vad som skett här hemma, ärenden och i lägenheten.

uppåt

Förmiddagen tillbringade jag hemma och min höstbukett som jag arrangerade för 6 dar sedan tog jag tag i. Jag sparade dom blommorna som blev nejlikor och en kvist höstblomma och satte i en ny vas. Tulpanerna hade blommat ut.

Sen blev det fart på mig och jag rensade kylen, lite under förrådet under trappen, köket togs hand om och jag hällde upp en stor skål med värmeljus så jag lättare kommer åt nu när det går åt en del.

Hade ett givande samtal med Anne innan jag satte mig i bilen.

Ut på några ärenden

Jag kastade två påsar med “glas”, åkte och pantade och gick sen in och handlade lite på Ica Maxi Barkarbystaden. Sen blev det hem och in med allt innan Christer kom hem.

Vi åkte till lägenheten och tog lite mått på mattor som en tjej är intresserad av, tog lite kort på annat och Nathis kom också upp i lägenheten. Hon bor ju bara runt hörnet. Vi åkte hem och Nathis följde med – lite tjall på tråden – och efter ett tag gjorde jag middag till oss. Måste sätta in recept då det var så gott.

Har inte hunnit ta så många kort idag så det får bli fler framöver.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan