Vardagsliv

Ledig på klämdagen

Ledig på klämdagen

Ledig på klämdagen – det var faktiskt ett tag sedan men väldigt skönt. Christer var inte så upphetsad av att åka iväg och jobba när det ska bli och är fint väder idag. Då det i helgen inte ska bli lika fint.

Uppe tidigt

Jag var uppe tidigt ändå då jag måste flytta på  år bil så Christer får ut sin arbetsbil. Men ganska skönt att komma upp och ta det lugnt

Varit till mamma

Efter att ha suttit i morgonsolen så plockade jag lite rabarber till mamma. Jag skulle å då till affären en sväng och åkte sen till henne. Då fick hon också mitt första gjutna rabarberblad jag målat vitt.

Jag har nu kommit hem och stoppat in mina matvaror, tagit på mig bikinin och sitter i solen. Gäller att passa på.

Ska plocka lite mer rabarber och göra rabarbersirap som kan användas både till glass, efterrätter och rabarbermojito som jag är sugen på att prova göra.

Blomma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *