Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Modell

Nu har jag varit hår modell

Nu känner man sig fräsch i håret igen och jag slipper mitt hårspänne för att dölja dom grå mitt uppe på huvudet.

I går satte jag in en bild på mina naglar och idag blir det mitt hår.

Modell

Lin går utbildning för att bli frisör och jag är hennes modell. Det är jättekul ! Första gången jag var där färgade Lin min hårbotten i en mörk färg och sen längderna i en mer lila färg.

Vi tänkte göra samma sak denna gång, men Lin fick reda på att på slutprovet ska håret vara i en färg från rot till topp. Så vi fick tänka om lite. Det blev en färg åt det aubergine hållet. Och på den första bilden här nedan så syns det lite dåligt, men på den andra bilden som vi tog utomhus så syns färgen bättre.

 

modell

Lin ska ha ett delprov senare där hon ska formföna så igår tränade hon på det. Det var kul att se hur lockarna kom fram genom föningen. Jag ska tom prova själv nån gång när jag har tid. Ha ha !

modell

Här ser man färgen mer hur den ser ut !

Mamma

För er som följer min blogg och hur mamma mår så skulle hon få ett läkarbesök i går tillsammans med hennes sköterska. Jag frågade mamma flera gånger om jag skulle avboka hårmodellandet så att jag också kunde vara på plats. Men hon ville att jag skulle åka.

Under tiden jag blev klippt så ringde sjuksköterskan och dom såg hur mamma mådde. Så det slutade med att dom ringde efter en ambulans för att få in mamma till Sankt Görans sjukhus. Hon behöver verkligen kollas upp då hon är så pass svag just nu.

Prover är tagna och hjärtat kollat och nu ligger hon på medicin avdelningen.

2 comments / Add your comment below

 1. Supersnyggt hår, gillar de mjuka lockarna som ser helt naturliga ut!🤩👌
  Har blivit så inspirerad, så jag ska nog oxå byta hårfärg nu…😄

  Tänker på din lilla mamma…❤️ Fråga om de kan ge henne Smofkabiven medan hon är inlagd (om hon inte redan får det?😘) så att de “tankar upp” henne med alla fetter, vitaminer & mineraler som hon kan behöva. Då har hon en buffert när hon kommer hem, samtidigt som de fyller på med vätska🥰
  Smofkabiven kan dock vara lite kärlretande & eftersom konsistensen är tjockare än Glukos-/Ringer-dropp så krävs ofta en något kraftigare pvk (helst minst en rosa nål, men gärna en grön förutsatt att hennes kärl håller😉) men för bara några dygn så brukar det ändå fungera bra!👍😇 De får bara vara noga med att spola den ofta☺️
  Jag älskar att läsa om hur du tar hand om din mamma & om den kärleksfulla relationen ni har mellan varandra❤️
  Jag stod ju själv väldigt nära min egen mamma, hon var min absolut bästa vän, så jag tänker att om mamma hade fått finnas kvar hos mig så skulle vi med all sannolikhet haft en liknande relation som ni har😍🙏🍀
  Sorgen efter min älskade mamma är fortfarande exakt lika stor, trots att det nu gått drygt 19 år sedan mamma lämnade mig, när hon precis hade fyllt 53…😭💔

  Tack finaste Nettan, för att jag får följa dig & din vackra mamma på er gemensamma resa💖💖💖
  Det betyder mycket för mig!🙏🥰
  All kärlek till er😘
  /Anne

  1. Tack Anne !
   Mamma får det hon behöver just nu när det gäller hennes kalium och njurar som har dåliga värden. Idag får vi se vad dom planerar och jag hoppas att det blir något som gör att hon klarar sig bättre hemma så att det inte går tillbaka.
   Ha det bäst och kul att du är här inne och läser
   Kram

Lämna ett svar

Till startsidan