Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

My way or the ……

Tar det som det kommer

Det har varit väldigt mycket åka hit och dit den här veckan. Och än är inte veckan slut. Så idag tänker jag ta det som det kommer. My way or the highway !

I går tänkte jag ta det lugnt, men det blev en hel del ändå. Jag tog det lugnt på förmiddagen i alla fall. Efter att ha gjort mig iordning så åkte jag iväg till Vällingby. Jag hade en tid hos optikern – Specsavers – för att kolla om jag behövde ändra min styrka på linserna.

Innan jag gick till optikern så gick jag in och handlade på Hemköp. Dom hade rödspättafilé för 89 kronor / kg. Mamma ville ha för att bjuda på fredag och jag köpte också till mig själv för att göra fiskgratäng på kvällen.

my way
Jag orkade inte spritsa utan klickade ut potatismoset

My way

Jag passade på att gå in i några affärer när jag ändå var i Vällingby och när jag var klar köpte jag med mig lite mat från Mc Donalds. Mamma har längtat efter att få en hamburgare ett tag nu så varför inte.

När jag varit hemma hos mamma och käkat lunch och packat in hennes mat åkte jag hem och satte mig på altanen. Termometern visade nästan 22 grader.

Christer och jag planerade lite vad vi ska göra och äta resterande dagar i veckan. Och då jag tog hem frysta bär från mamma så hittade jag ett recept som jag idag ska göra.

Or the highway

Så idag tänker jag ta dagen som den kommer. Sitter fortfarande i morgonrock och ska gå in i en dusch – när jag känner för det. Sen ska jag faktiskt åka till affären en sväng då Christer och jag ska prova att göra lite “matigare” våfflor ikväll med lite annat istället för bär och sylt. Det bli lite kul faktiskt.

Sen får vi se vad dagen kommer att erbjuda ! För det ska bli fiiiiiiint väder idag och det kommer jag att ta tillvara på !

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan