Vardagsliv

Nya golv på salongen?

Detta inlägg är ett sponsrat annonsinlägg

 

Om du driver någon form av företag, kanske en butik eller en skönhetssalong så vet du att det är viktigt att allting är helt, rent och fräscht för dina kunder. 

Hos Falck design hittar du mattor för främst offentliga miljöer. 

Företaget är 30 år gammalt (i år faktiskt!) och har en gedigen bakgrund med mycket erfarenhet. Samtliga golv som säljs via dem är självklart kvalitets – och garantitestade med kundens bästa i fokus.

Du kan enkelt ta hjälp av deras kunniga designers och få hjälp redan från idéstadiet, vidare till provbeställning och till sist utförandet. Det är viktigt för Falck Design att det blir rätt! De kan även hjälpa dig att se över vilken typ av golv du behöver ha för din verksamhet, med detaljer i åtanke som du själv kanske inte hade tänkt på. Exempelvis slitstyrka, akustikkrav samt skötsel och rengöring. 

 

Via Falck Designs hemsida kan du gå in på designstudion och se materialet du funderar på i en möblerad miljö. På så vis är det enklare för dig som kund att prova lite olika modeller innan du bestämmer dig. Detta går givetvis att genomföra tillsammans med personal också i planeringsstadiet, men ibland kan det vara skönt att kika på sin egen kammare. 

 

Någonting som är extra viktigt att tänka på är också att golvet ska passa ihop med ditt brand, är det en skönhetssalong du driver så behöver du tänka på att det ska vara mjukt att stå eller gå på samt att det ska hänga ihop med övriga färger på salongen. Kanske har du en logga som har vissa färger, då hjälper Falck Design dig att hitta ett praktiskt plastgolv som också passar ihop med det färgschema du vill presentera för dina kunder.

 

Boka in ett besök hos Falck Design redan idag och prata med någon av deras kunniga medarbetare.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *